Filters

Tips voor fotografie


Iedereen die communiceert over techniek, draagt bij aan de beeldvorming van leren en werken in de techniek. Met elke foto die je plaatst en elke opdracht die je een fotograaf geeft, bepaal je hoe jouw organisatie – én de techniekwereld – wordt ervaren. Hoe stuur jij de beeldvorming – en dan met name die van jongeren?

Natuurlijk dienen je foto’s in de eerste plaats jóuw communicatiedoelstellingen. Wij gaan daar niets op afdingen, wij willen daar alleen iets aan toevoegen. En dat is onze kennis – gebaseerd op onderzoek – over hoe jij kunt bijdragen aan een modern beeld van leren en werken in de techniek bij jongeren. Ook vroegen we fotografen waar wij veel mee werken naar hun tips.

Die kennis delen we graag met je in de vorm van deze kant-en-klare fotografiebriefing. Met tips, do’s en don’ts en highlights per doel- of leeftijdsgroep. Bedoeld als bijlage bij je eigen briefing en als inspiratie voor je fotograaf. Zodat de fotograaf jouw verhaal kan verbeelden en ook een bijdrage levert aan een eigentijds beeld van techniek.

Meer weten?

Wil je meer weten over beeldvorming? Kijk op de kennisbank van Platform Talent voor Technologie.